ŠTA NUDIMO

proizvodi i usluge

 

generalni

distributer

Zašto da izaberete housematik?

Housematik je jedna od prvih kompanija koja je pokrenula ovaj vid biznisa u Srbiji i iza nas stoji skoro 10 godina intenzivnog rada i usavršavanja u svim oblastima kojima se bavimo.

 

Posedujemo sve potrebne licence i sertifikate kako za servis i održavanje, tako i z izvođenje odnosno ugradnju najkompleksnijih sistema koje isporučujemo. Proverite zašto smo tako dugo ostali na tržištu.


POGLEDAJTE NAŠ ASORTIMAN PROIZVODA

svakoga dana upotpunjujemo paletu proizvoda i trudimo se da zaokružimo ceo proces nabavke, ugradnje i održavanja vaših vrata po sistemu ključ u ruke

 • Segmentna vrata

  Segmentna garažna vrata su izrađena od termoizolovanih panela različitog izgleda i boje što omogućava primenu kod najrazličitijih objekata.

 • Pretovarna tehnika i oprema

  Za potrebe moderne logistike i transporta u našem dilerskom programu možete naći pretovarne rampe i mostove, izolacione zavese (šelteri)…

 • Brza vrata

  Brza rolo vrata se odlikuju velikom brzinom podizanja, dugim vekom trajanja, dugim servisnim periodom. Mogu biti izrađena od aluminijumskih lamela (izolovanih i neizolovanih), PVC folije.

 • Rolo vrata

  Rolo vrata za garaže, industrijske objekte i izloge. Mogu bit izrađena od aluminijumskih ili čeličnih lamella (izolovanih ili neizolovanih).

 • Kapije i motori za kapije

  Housematik doo vam nudi izradu kliznih, krilnih i samonosećih kapija, kao i širok asortiman motora za kapije.

 • Trakaste zavese

  Izrada i montaža trakastih prozirnih pvc zavesa

foto galerija

izvedeni radovi