REFERENCE

SEGMENGTNA GARAŽNA VRATA
SERVIS I UGRADNJA I ODRŽAVANJE

 


 

REFERENCE

Housematik je jedna od prvih kompanija koja je pokrenula ovu vrstu biznisa u Srbiji i iza nas stoji preko 10 godina intenzivnog rada i usavršavanja u svim oblastima kojima se bavimo. Posedujemo sve potrebne licence i sertifikate kako za servis i održavanje, tako i za izvođenje odnosno izgradnju i najkompleksnijih sistema koje isporučujemo. Proverite zašto smo toliko dugo opstali na trištu!

 


 

šta možemo da uradimo za naše klijente

Ukoliko su Vam potrebna segmentna vrata, rolo vrata, izolacione zavese, utovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, motori za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvari parkinga, kontaktirajte nas.Naše opredeljenje je da sa kupcem negujemo partnerski odnos, da se pravim izborom opreme uštede kupcu sredstva i spreče bilo kakvi problemi u kasnijoj eksploataciji opreme, a nama lakši i jednostavniji servis i održavanje.

 

Housematik doo sarađuje i održava opremu poznatih evropskih proizvođača: ITW INDUSTRIETORE, INKEMA, BUTZBACH, SOMMER,GFA ELEKTROMATEN, TOUSEK, GÜNTHER-TORE, BESAM, EFFERTZ, …..

 

izvedeni radovi