O nama

SEGMENGTNA GARAŽNA VRATA
SERVIS I UGRADNJA I ODRŽAVANJE

 


 

Proizvodnja

Housematik doo je kompanija koja se bavi prodajom, ugradnjom i servisom automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima za vozila (putnička, kamione i viljuškare) i osoblje (kontrola pristupa).

Ako gradite, projektujete ili rekonstruišete poslovni, magacinski objekat ili stambeni objekat, možemo Vam pomoći da Vaše potrebe budu zadovoljene pravim tehničkim rešenjima i odgovarajućom opremom.

 

Pogledajte video

 


 

šta možemo da uradimo za naše klijente

Ukoliko su Vam potrebna segmentna vrata, rolo vrata, izolacione zavese, utovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, motori za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvari parkinga, kontaktirajte nas.Naše opredeljenje je da sa kupcem negujemo partnerski odnos, da se pravim izborom opreme uštede kupcu sredstva i spreče bilo kakvi problemi u kasnijoj eksploataciji opreme, a nama lakši i jednostavniji servis i održavanje.

 

Housematik doo sarađuje i održava opremu poznatih evropskih proizvođača: ITW INDUSTRIETORE, INKEMA, BUTZBACH, SOMMER,GFA ELEKTROMATEN, TOUSEK, GÜNTHER-TORE, BESAM, EFFERTZ, …..